ivan je napisao:Kao sto sam vec rekao par puta, ko ne zna sve udarce, nek uzme bilo sta, samo ne brzo, dok ih ne nauci, a posle ce vec i sam znati sta mu treba...
Vladojica je recimo posle prvog turnira 'shvatio', odma je uzeo bryce i poceo da ga prelepljuje starim lepkom

I stvarno bude dobro kad treba da zakucas loptu, al malo ga zeza Saletova serva...

Moram da se branim ovde

To da me zeza Saletova serva nisam shvatio posle turnira (u sredu) nego vec u ponedeljak cim sam odigrao partiju sa njim

, a tada sam igrao sa Primorcem i Sriverima L, lepljenim sa Free chackom, potpuno mrtav osecaj i pored toga mi se loptica odbijala od reketa na sve strane

. Bryce FX sam zalepio sa starim lepkom sedam dana ranije, cim sam kupio TSP drvo od Filipa, a to sam uradio jer sam poslusao tvoj savet da Bryce treba lepiti sa starim

. A i pored toga je nekako sav tvrd i mrtav, dobar za kucanje i blok, malo tezi za spin, bar meni.
Dobro, priznajem da sam posle ponedeljka odlepio srivere sa primorca i stavio po jedan debeo sloj madjarskog lepka od koga su se gume nadule i porasle i kad sam ih zalepio morao sam ponovo makazama da odsecem visak gume koji se pojavio na krajevima

, ali to me nije mnogo zabrinulo jer je taj deo gume i onako bio sav izgrizen pa kad sam ga otklonio sriveri su opet izgledali skoro kao novi. Posle prelepljivanja Sriver jeste postao nesto brzi, ali cini mi se i da je omeksao tako da je odnos brzina/osecaj/spin ostao priblizno isti. Uostalom, prosao sam grupu, sa "novim" reketom

(
P.S. Nisam u Bg i ne mogu danas da dodjem

). U svakom slucaju, sledeci put kad budem kupovao Sriver uzecu FX verziju, jer je meksa. Ali definitivno mislim da je Sriver L bez starog lepka previse tvrd i mrtav da bi mogao da se povuce spin, u skladu sa mojim sposobnostima. Mislim da nije fora samo usporavati opremu u skladu sa svojim "nesposobnostima", nego naci izbalansiranu opremu sa kojom je podjednako tesko/lako odigrati bilo koji udarac u stonom tenisu, i ofanzivan i defanzivan, i onda jednostavno ne usporavati dalje opremu nego vezbati tehniku.

Inace Sriver+ stari lepak na Primorcu, su ispali brzi i zivlji od TSP Standard + Bryce FX + Sriver FX tako da imam i sporiju verziju ako mi zatreba

.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."