Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Postod djordjestanic » 30.07.2012, 23:31

Air, ne razmišljaj nego uzmi.

Najjeftinije, novi lepak, nema prelepljivanja, sve radnje rade, ne opterećuju dasku težinom.

To što možeš u benchu obično je u obrnutoj proporciji što možeš sa zglobom jer su prejaki a premalo elastični pa ti onda lake gume dodatno odgovaraju.

Posle 6 meseci možeš opet da od drugara testiraš njihove kombinacije ali i tada će ti ova kombinacija verovatno biti najbolja.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Moso » 31.07.2012, 10:19

@ivan

Kako igram ? Pa, za jednog pocetnika od tri meseca redovne igre i treninga nije lose ali sigurno ne bih mogao da uputim "Izazov Peri Hrnjaku" :D
Ono sto me odlikuje kao sportistu je totalna posvecenost sportskoj disciplini kojom se bavim i ogromna zelja za napredovanjem sto ce mi, nadam se, omoguciti da i u ovom sportu napredujem dosta brzo, kao sto sam i u ostalim sportovima kojima sam se bavio (overclock i bodibilding) i u kojima sam postigao znacajne rezultate. Tema ima 174 strana pa ako moze neki konkretan link ka tvom videu bilo bi olaksavajuce.

@djordjestanic

Teretanu sam batalio vec pune 4 godine i sada sam, verovatno, daleko ispod tih 150+ kg na benchu a telesnu tezinu sam sa 103kg spustio na 86kg (nameravam da spustim ispod 80kg) pa je zglob sada daleko elasticniji.
Sta ti kazes u vezi ovde iznetih misljenja da na meko drvo ne bi trebalo da idu meke gume ?
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod djordjestanic » 31.07.2012, 11:10

Naravno da se može polemisati o tome ali za tvoj nivo igre tojednostavno nije bitno.

Nalepi air. Posle prvog igranja ćeš videti ogromnu razliku u odnosu na dosadašnji reket.

Trebaće ti 20 treninga da shvatiš kako deluju rotacije a tek posle ćeš početi da ih proizvodiš.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 31.07.2012, 11:29

Razlika u odnosu na "kineza" ce ti biti tolika, da je totalno nebitno sad pricati o mekim/tvrdim gumama, drvima. Prvi put neces moci da pogodis sto, jer ce to biti toliko puno brze od dosadasnjeg reketa... Nema bolje od AIR-a za tebe, a guma je i jeftina i dugotrajna.
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 31.07.2012, 12:05

Moso je napisao:@ivan

Kako igram ? Pa, za jednog pocetnika od tri meseca redovne igre i treninga nije lose ali sigurno ne bih mogao da uputim "Izazov Peri Hrnjaku" :D
Ono sto me odlikuje kao sportistu je totalna posvecenost sportskoj disciplini kojom se bavim i ogromna zelja za napredovanjem sto ce mi, nadam se, omoguciti da i u ovom sportu napredujem dosta brzo, kao sto sam i u ostalim sportovima kojima sam se bavio (overclock i bodibilding) i u kojima sam postigao znacajne rezultate. Tema ima 174 strana pa ako moze neki konkretan link ka tvom videu bilo bi olaksavajuce.
...

Pa imas moj video na prvoj strani te teme. No posto kazes da igras samo 3 meseca, ne opterecuj se opremom, to tek posle godinu dana. Imas temu 'Koji reket za pocetnike?' gde imas isto dosta predloga. Mozda da uzmes i sporije od tog aira. Ja sam igrao godinama sa sriver fx na bh i yasaka mark V na fh, to je sasvim dobro za prvih godinu dve.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Moso » 31.07.2012, 12:08

Ok momci, nego da li bi 2.0 na fh i 1.8 na bh bilo odgovarajuce za mene ili da stavim podjednaku debljinu na obe strane ?
Korisnikov avatar
Moso

Postod ivan » 31.07.2012, 12:10

ja bih sebi stavio obe 1.8.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Moso » 31.07.2012, 12:32

Ivane, pogledao sam oba tvoja snimka sa prve strane, odlicna igra...
Nov sam na forumu i uopste u stonom tenisu, ima li Jagodinaca ovde na forumu sa kojima bi se moglo odigrati i ponesto nauciti ?
Primetio sam u nekoliko tema da pominjete nekog "Jagodinca", o kome se radi ?
Korisnikov avatar
Moso

Postod zorog » 31.07.2012, 12:37

Ni slucajno istu debljinu gume na fh i bh...
Ne znam zasto,ali mi zvuci strashno pametno :wink:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Milan » 31.07.2012, 12:43

@Moso

Moj ti je savet da, ako već ideš na te niskobudžetne gume, na forhend staviš neku Friendship gumu, možda bi ti više odgovarala! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema