Video sam da si je u mnogo tema nahvalio,probao sam,i stvarno sam zadovoljan.Pored svih dobrih karakteristika odlicna stvar je sto je laka i sto u mnogome pomaze zglobu ruke pri penholdu.
Hvala na savetu,ne planiram da menjam.
Pozdrav
Veliku ulogu ima i drvo.Tvoje je tvrdje i brze...mozda je zbog toga...ko ce ga znati...
Bio sam ubedjen da sam procitao ''maNa''
Eeee...pa ok onda,sve je u redu,sve je logicno:) Upravo to sto si rekao...nikad sigurnije nisam otvarao igru.Zivela AIR guma

ajkula321 je napisao:Ma i ja sam pohvalio:) Kad sam napisao MAMA i mislio sam MAMA:) Odlicno otvara prvim napadom na donju rotaciju (pod odlicno mislim jako sigurno)
ajkula321 je napisao:Ma i ja sam pohvalio:) Kad sam napisao MAMA i mislio sam MAMA:) Odlicno otvara prvim napadom na donju rotaciju (pod odlicno mislim jako sigurno)
. Mene je najvise impresioniralo to sto kod pimpla Tenergy daje izuzetnu rotaciju, bukvalno samo postavim gumu i gurnem lopticu malo, i ona, ako je imala donju rotaciju dosta te rotacije se vrati korisniku isto u vidu donje rotacije. I za odbranu je isto super, ali ja uopste nisam mogao da kontrolisem preuzimanje protivnickog top spina, za stop mi je bila katastrofa, znaci unosila mi je nesigurnost u tom delu igre i morao sam da je se otarasim
...Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju