guma joola AIR

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: guma joola AIR

Postod zorog » 22.06.2012, 01:08

Video sam da si je u mnogo tema nahvalio,probao sam,i stvarno sam zadovoljan.Pored svih dobrih karakteristika odlicna stvar je sto je laka i sto u mnogome pomaze zglobu ruke pri penholdu.
Hvala na savetu,ne planiram da menjam.
Pozdrav
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ajkula321 » 22.06.2012, 01:14

Ja sljakam air na bekendu vec 6 meseci... prezadovoljan sam...na mom drvetu T8 ima sasvim solidnu brzinu... Mama je za izvlacenje donje rotacije kod otvaranja igre. Mambo gp mi je vec pri kraju (presijava se na svetlosti samo tako:) ) pa razmisljam da stavim AIR i na forhend, cini mi se da je jako slicna kao GP. Da li bi tu pogresio Djordje?
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod zorog » 22.06.2012, 01:18

Cudno....ja bas malopre nahvalih svoj bekend na dolazne donje spinove...odvrtao sam ih kao nikad do sada :) Veliku ulogu ima i drvo.Tvoje je tvrdje i brze...mozda je zbog toga...ko ce ga znati...
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ajkula321 » 22.06.2012, 01:23

Ma i ja sam pohvalio:) Kad sam napisao MAMA i mislio sam MAMA:) Odlicno otvara prvim napadom na donju rotaciju (pod odlicno mislim jako sigurno)
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Postod zorog » 22.06.2012, 01:27

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Bio sam ubedjen da sam procitao ''maNa'' :banghead: :D Eeee...pa ok onda,sve je u redu,sve je logicno:) Upravo to sto si rekao...nikad sigurnije nisam otvarao igru.Zivela AIR guma :wave: :good:
Korisnikov avatar
zorog

FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 22.06.2012, 01:28

Air je bolja od gp.

Mislim da gp kod rotacija nema šta da traži pored aira.

Meni je malo sporija za forhend ali vama bi verovatgno legla. Usput jako je jeftina pa se da češće menjati. U svakom slučaju menjaj gp za air. A pošto je već imaš odradi neku vežbu pa ćeš znati na čemu si.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 22.06.2012, 16:31

ajkula321 je napisao:Ma i ja sam pohvalio:) Kad sam napisao MAMA i mislio sam MAMA:) Odlicno otvara prvim napadom na donju rotaciju (pod odlicno mislim jako sigurno)

Hahaha i mene si zbunio. Da si napisao "keva" sve bi bilo jasno, ovako si nas sve navukao :grin:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 22.06.2012, 16:40

ajkula321 je napisao:Ma i ja sam pohvalio:) Kad sam napisao MAMA i mislio sam MAMA:) Odlicno otvara prvim napadom na donju rotaciju (pod odlicno mislim jako sigurno)

Ja imam neku teoriju, da gume kojima je lakse napasti donju rotaciju zapravo imaju manji spin, tj. manje su osetljive na spin. Recimo sa travom koja uopste ne hvata jako je lako napasti donju rotaciju, pa onda sa softom, pa onda sa nekom izlizanom gumom, pa sa gumom koja ima slab spin, dok je recimo sa tenergyjem najteze i ide u mrezu, sa Tenergyjem je zato lakse samo postaviti reket pod uglom i gurnuti lopticu nazad, i dosta te donje rotacije se vrati protivniku. A neke gume sa malo spina ce prilikom istog pokreta da dignu balon, i sa njima je onda lakse iskoristiti postojecu rotaciju i pretvoriti je u vas top spin.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod LucicNS » 22.06.2012, 16:52

Sa Tenergyjem moras imati zglob da bi PREUSMERIO rotaciju i tada se ta guma ponasa najefikasnije.
Kod stopa nije losa, ali najbolje rezultate daje na PREUZIMANJU spinova protivnika.
Cak i kada se branis sa njom u stanju je da vrati protivniku izuzetno rezane lopte.
Veoma je zahtevna, sto se tice igre, trazi konstantni trening i sto veci procenat rotiranja u igri,
ali je tada veoma zahvalna i daje daleko bolje rezultate od bilo cega sto sam ja probao u svim aspektima igre sa rotacijama.
Apsolutno moze da se koristi i za odbranu, ali iskljucivo u kombinaciji sa jako sporim drvetom da joj se podigne kontrola.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Vladojica » 22.06.2012, 17:00

Da, bas te gume sa jakim spinom su dobre za preusmeravanje rotacije, ali za to treba i zglob i trening i tehnika da se ne bi okrenule protiv vas. Zato se meni nekako cini da mi je lakse da radim na produzenju postojece rotacije sa nekom gumom koja manje hvata, sto bi se reklo da idem niz vetar, a ne suprotno :D. Mene je najvise impresioniralo to sto kod pimpla Tenergy daje izuzetnu rotaciju, bukvalno samo postavim gumu i gurnem lopticu malo, i ona, ako je imala donju rotaciju dosta te rotacije se vrati korisniku isto u vidu donje rotacije. I za odbranu je isto super, ali ja uopste nisam mogao da kontrolisem preuzimanje protivnickog top spina, za stop mi je bila katastrofa, znaci unosila mi je nesigurnost u tom delu igre i morao sam da je se otarasim :)...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema