Trava, Defanzivne gume

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Trava, Defanzivne gume

Postod Nasta » 23.11.2011, 21:22

Sta mislite o defanzivnim gumama. Zeleo bih da uzmem crvenu gumu travu, a crna da mi bude Anti Spin guma sa kojom moze da se vuce i spin. Sta mislite o tome. Dali se isplati kupiti defanzivne gume. Koliko se krece cena trave? Cuo sam da se sporije lizu i da duze traju.
Nasta

Pridružio se: 23.11.2011, 21:16

Re: Trava, Defanzivne gume

Postod djordjestanic » 24.11.2011, 00:16

Nasta je napisao:Sta mislite o defanzivnim gumama. Zeleo bih da uzmem crvenu gumu travu, a crna da mi bude Anti Spin guma sa kojom moze da se vuce i spin. Sta mislite o tome. Dali se isplati kupiti defanzivne gume. Koliko se krece cena trave? Cuo sam da se sporije lizu i da duze traju.

Nisi dobro čuo.

Zaboravi sve što si čuo i počni da čitaš forum od početka.

Pitanja postavi posle mesec dana.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod filip » 24.11.2011, 00:21

Nasta je napisao:Sta mislite o defanzivnim gumama. Zeleo bih da uzmem crvenu gumu travu, a crna da mi bude Anti Spin guma sa kojom moze da se vuce i spin. Sta mislite o tome. Dali se isplati kupiti defanzivne gume. Koliko se krece cena trave? Cuo sam da se sporije lizu i da duze traju.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod First » 24.11.2011, 02:00

"Antispin sa kojom može da se vuče i spin", hmmmm, zašto li se onda zove Antispin??? :doh: :blink: :doh:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 24.11.2011, 08:36

Iskreno mislim da se ovde neko opasno zaj....ao
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ZoranV » 24.11.2011, 09:26

Pa jedina, koju zovu antispin a može i da vuče spin donekle, je Friendship 804...Igrao sam sa njom i varao igrače upozoravajući ih da je antispin...Ali nije loša za vraćanje servi i brze drajvove, sve to probano samo na FH...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod First » 24.11.2011, 17:31

Pa Vignja ta guma nije antispin, više je kao normalna guma, ili polu anti, ni sami Kinezi nisu znali šta žele da postignu tom gumom. Totalni promašaj, ponaša se kao normalna, stara, istrošena guma...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 24.11.2011, 20:10

Ta guma je fantastična.... Ako se koristi na pravi način.

Ovakve gume su pravili i drugi proizvođači ali ranije. Sada se teško pronalaze. Ove grupe guma spadaju u podkategoriju apsorberi. Problem sa ovakvim i gumama je što se sa njima ne sme igrati pasivno. Ko ih koristi za napad ima velike šanse da totalno izludi protivnika.

Najbolje se koristi kada se širokim zamahom udari na pimpl. Lopta ide brzo a nema nikakvu rotaciju pa se ne može blokirati i ide u mrežu.

Drugi način je prilično neočekivan. Naime posle leptir servi kada se da dve rotacije i kada protivnik tu servu vrati pimplom, loptu treba sačekati a onda pokretom koji je sličan spinu pravi se "prenos rotacije" i protivniku se vraća ista rotacija kao prilikom servisa ali lopta ide brže. To je strašno nezgodno za vraćanje.

Sve serve sa komplikovanim rotacijama ova guma rešava bez problema. Napad sa njom se takođe izvodi bez problema(doduše treba znati da se izvede tako da ima brzine).

Mana ove gume proističe baš iz njenih prednosti. Pošto ne daje rotaciju ne može se rezati sa njom a nema ne veliki efekat smetanja na spin.

Pronalaskom guma bez frikcije svi materijalisti traže da guma jako smeta protivniku a oni sami da ne rade ništa agresivno nego samo da prebacuju loptu na protivničku stranu i da čekaju grešku protivnika.

OVO NIJE TAKVA GUMA.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod LucicNS » 26.11.2011, 13:41

Vignja, ako je jos imas, voleo bih je isprobati...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod reketas » 26.11.2011, 21:03

Resenje za anti gumu koja moze da da spin, je neka stara,, stara normalna guma koja je pojedinim mestima izlizana .
A moguce su i druge kombinacije , tipa mikrotalasna , sunce , zamrzivac , rerna. Mozda neko sa foruma zna vise o ovome?
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Sledeća

Povratak na Oprema