Novogodisnje snizenje u Markop-u !!!

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Novogodisnje snizenje u Markop-u !!!

Postod spiral » 23.12.2011, 03:18

Narucio sam kod njega, dogovorili smo se bez PDV-a sa cenama koje su u katalogu. 25eura je izaslo 2860din! Jedino objasnjenje je da je euro (zvanicni gornji kurs je tad bio 103) racunao na 114din. Nije da mi je krivo za tih 300din, ali iz principa zato sto ne ispada covek necu kod njega vise da kupujem niti da ga preporucujem drugima. Njegov kolega sa joola.rs je daleko vise fer (drugu koji je uzeo kombinaciju drvo i dve gume, gratis je lepio i stavio trakicu, a pri tom je euro racunao na kursu koji jeste).
Korisnikov avatar
spiral

Pridružio se: 26.06.2011, 08:49
Reket: TBS+Tenergy05 FH 2.1 + Sriver G3 FX BH 1.9
Joola Chen Def + 755 + LKT XP Pro

Re: Novogodisnje snizenje u Markop-u !!!

Postod bindra » 25.12.2011, 17:36

ivan je napisao:to je izgleda klasican srpski popust, 10% samo na robu koja ne moze da se proda a inace joj je cena 100% veca od realne :)

Ja vec neko vreme narucujem opremu iz Nemacke-Dortmund radnja Scholer&Micke.Cim uzmes dva para guma dobijas popust od 20% ili ako uzimas i nesto drugo od opreme a da je iznos preko 200eu opet imas 20% pa sve do 30% u zavisnosti od iznosa.Ali to ne vazi za Buterfly! Za sve ostale proizvodjace vazi ali za njih nikako! I jos nesto sam saznao-niko vise bilo gde u svetu ne moze da prodaje Bt opremu ako nije zvanicni distributer! Tako da Ostoja daje popust samo kad i njemu daju iz Bt-flya,a sa tekstilom moze kako hoce jer veci deo nema veze sa originalom kao i sa jeftinijim drvima sumnjivog porekla.Gume,original drva i slicno zaboravite na popust!!!
Inace to sto radi sa kursom eura, su tipicno nasa posla(evrice u ruke pa onda u Markop haha) :nono: :nono: :nono:
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Prethodni

Povratak na Oprema