DHS

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

DHS

Postod ceda » 26.01.2017, 21:52

Da li imate iskustva sa DHS hurricane hao i hurricane hao 2, koje su osobine drveta i dimenzije? Pomagajte..
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Re: DHS

Postod zorog » 27.01.2017, 13:22

Kupio sam Hurricane Hao(obican,tj 1 il kako god hoces) pre 7 dana od Estonaca (penhold verzija) hm...Nisam ga jos ljudski probao,ali moj veci problem je komforan a efikasan GRIP a kod penholda je to stvarno pipavo.
Ono sto znam za sada je da je drvo 81g,da se osete vibracije vise u odnosu na ono s cim sam do sad igrao a to su npr Yassaka Ma Lin Extra Offensive,Stiga OC,Butterfly Konglinghui,Yassaka Balsa Battle itd...sve u svemu uglavnom sam imao tvrda drva ranije il da kazem trdja od Hao drveta.
HAO nije sporo drvo,nije ni prebrzo,daje dosta spina sto je super...Cini mi se da mu je Sweat Spot mali,tj nekako se malo razlikuje udarac kada udaris sredinom reketa ili blize ivici. Mislim toga ima kod svih drva ali cini mi se da je ovde to malo izrazajnije.
Kazem ti,nisam jos ljudski odigrao sa njim ni jedan mec,trening kako god...malo sam prebacivao sa klincem ovih dana ali to nije merodavno.
Ponavljam,daje stvarno dobar spin. Igram dugo sa Donic Acuda S1 i S2 gumama i sa njima sam igrao i na ostalim drvima pa tako mogu i da uporedim npr konkretno kad uporedim sa Yassaka Ma Lin extra Offensive,daje slican spin samo sto je Yassaka tvrdje drvo,nema toliko vibracija i brze je od Hao-a. HAO Visoko baca lopticu,valjda zbog te mekoce ili cega vec,ali kracu trajektoriju loptice pri spinu.
Ne znam kakvo je za blok.
Primetio sam da je kod servi super,valjda ima veci dwelltime i lioptica se trenutak duze zadrzi na njemu pa je samim tim i serva bolja,sa vise spina itd u odnosu na drva koja sam koristio.

Drvo daje lep zvuk pri udarcu loptice,nije onako tup kao sto sam uglavnom navikao ..vise nekako lici na zvuk pucanja loptice,sto se meni licno svidja....

Sto se tice dimenzija ,penhol verzija se razlikuje u obliku glave reketa od Shakehand verzije pa ne znam koliko te to zanima...a pravo da ti kazem i ne znam tacno dok ne premerim.

Veceras idem na 2 sata stoni tenisa pa cu mozda imati nesto vise da kazem o drvetu i napisacu to nocas-sutra.

Poz
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ceda » 28.01.2017, 10:25

Hvala na informacijama :)
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Postod zorog » 31.01.2017, 10:39

Zadovoljan sam. Drvo deluje sporije od nekih koja se deklarisu kao OFF...tacnije na ovome pise OFF++ ali nije to definitivno. Vise bih rekao da je OFF- npr.
Spin odlican,blok malo zjbn,s obzirom da ima visok izbacaj nekako mora da se zatvori vise ugao reketa,81 g je i meni deluje kao lagano drvo. Tanko je i to mu daje dodatni osecaj lakoce. Balans je super,nije uopste ka glavi reketa,vise je ka drsci sto meni odgovara.

Ne znam sta bih ti jos rekao,sve u svemu zadovoljan sam. Mozda mi ponekad zafali snaga da zavrsim poen ali sam svejedno odlucio da prvo naucim da pogadjam sto vise puta,pre nego da zavrsim sto pre poen.

Pozdrav :amen:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Povratak na Oprema