stenis je napisao:Pozdrav!
Treba mi pomoc oko slaganja reketa-izbor guma, drva i ako je jos nesto bitno?
Igram stolni tenis, dobro, nista profesionalno al ne ni pocetnicki,mislim iznad prosjeka, cak sam neko kratko vrijeme trenirala, pa ajmo reci imam nekog pojma.....
E sad sto se tice stila igre-igram vise ofanzivno (napadacki), ponekad defanzivno. Najcesce napadam sa forhendom. Koristim tehnike rezanja loptica i forhend spin.
Imam zelju napraviti dobar reket al opet ne treba biti nesto ekstra profesinalan posto mislim da nisam na tom stupnju igre a i ne raspolazem sa nekim velikim novcima (do 300,400kn ako se s tim novcima moze nesto dobro sloziti).
Eto,unaprijed puno hvala svima koji se potrude malo razmisliti i pomoci mi!
Ukratko ću, jer ima dosta tema sa ovom problematikom na forumu. Moja preporuka (a kombinacija je mnogo): FH - Friendship 729 Higher 2.0mm; BH - LKT Rapid Speed 1.8mm i neko ALL-round drvo. Ove gume koštaju od 12-15 eur, trajne su i više nego dobre za prvi ozbiljniji setup. Pošto vidim da se radi o kunama, kod vas je distributer za kinesku opremu član foruma "geek", ali to možeš i direktno naručiti sa nekog kineskog sajta ili kod estonaca ili... Mnogi će preporučiti evro-japansku kombinaciju guma, ali to je obično skuplja varijanta... Pozdrav!