Savet prilikom izbora Butterfly opreme

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Savet prilikom izbora Butterfly opreme

Postod djordjestanic » 28.06.2011, 22:43

Ljudi ako ne igrate svaki dan, lepljenje nema smisla.

Ako igrate svaki dan, onda lepite svaki dan. Kad završite trening, skinete gume.

Pred trening zalepite, posle treninga skinete. Posle 5 treninga, treba da skinete lepak sa gume pa sve jovo nanovo, dok guma izdrži. Sa novim tensor gumama ovo je suludo.

NEMOJTE LEPITI...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 28.06.2011, 22:47

ivan je napisao:Vladojice, meke gume (fx) mozes da prelepljujes pred igranje starim lepkom, a tvrde (sriver L, mark V) recimo jednom sedmicno. Ja sam tako radio. Sve zavisi od tvog nivoa igra i sta hoces da postignes, naravno. Meke ce brze izgubiti taj efekat lepljenja, a tvrde sporije. No, znam igrace koji su me mlatili sa primorcem off- i sriverom fx zalepljenim novim lepkom...

Baš me zanima kako su skinuli taj sriver fx lepljen novim lepkom sa primorca off-....a da je u komadu... :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 28.06.2011, 22:48

djordjestanic je napisao:Ljudi ako ne igrate svaki dan, lepljenje nema smisla.

Ako igrate svaki dan, onda lepite svaki dan. Kad završite trening, skinete gume.

Pred trening zalepite, posle treninga skinete. Posle 5 treninga, treba da skinete lepak sa gume pa sve jovo nanovo, dok guma izdrži. Sa novim tensor gumama ovo je suludo.

NEMOJTE LEPITI...

slažem se :!:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod bindra » 28.06.2011, 22:49

znaci ko igra svaki dan za par meseci narkoman haha...zato sam ja presao na novu tehnologiju!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Vladojica » 28.06.2011, 23:25

Pedja je napisao:
ivan je napisao:Vladojice, meke gume (fx) mozes da prelepljujes pred igranje starim lepkom, a tvrde (sriver L, mark V) recimo jednom sedmicno. Ja sam tako radio. Sve zavisi od tvog nivoa igra i sta hoces da postignes, naravno. Meke ce brze izgubiti taj efekat lepljenja, a tvrde sporije. No, znam igrace koji su me mlatili sa primorcem off- i sriverom fx zalepljenim novim lepkom...

Baš me zanima kako su skinuli taj sriver fx lepljen novim lepkom sa primorca off-....a da je u komadu... :?

Verovatno ga i ne skidaju, nego samo kad se skroz istrosi. Kada sam odlepio Sriver L lepljen Free Chackom od Primorca posle sest i po meseci igranja, lepak se toliko stopio sa gumom da nije bilo onih sitnih crtica po sundjeru koje prate teksturu drveta i one sitne ureze u drvetu, ne bih ni primetio da je sloj lepka jos uvek na sundjeru. Znaci sundjer i guma su se toliko stopili da je to nemoguce skinuti. Jednom sam samo uspeo da skinem Free Chack sa neke Kineske gume posle godinu dana igranja, valjda se do tada lepak toliko osusio, i tada sam skinuo sloj free chacka bukvalno iz komada, kao jedan sloj lateksa preko gume koji kad se povuce odlepljuje se od sundjera lako. Al to izgleda moze samo posle godinu dana. A kada sam jednom odlepio Free chack posle sedam dana igranja tada je lepak jos bio svez i pola je ostalo na drvetu pola na gumi, i to je katastrofa, ostane guma neravna, a nema sanse da se sloj lepka skine jer je jos sav mlitav i lepi se ko lud, i prave se mali valjcici i grudvice lepka po gumi i to onda ostavi gumu neravnom.
A sad kad sam prelepio Sriver L, stavio sam stari lepak preko sloja sasusenog free chacka i guma je lepo odreagovala, nadula se i porasla, sve normalno, nisam imao problem sto je jedan sloj lepka preko drugog. E sad, videcemo kako ce biti prilikom skidanja, al i onako ne planiram da naredna tri meseca ponovo prelepljujem...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Prethodni

Povratak na Oprema