Rucno radjena drva

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Rucno radjena drva

Postod marko.games » 11.06.2011, 19:26

Cini mi se da niko nije pomenuo, pa sam mislio da bi bilo fino da se pomene...
Jedan momak sa velikim iskustvom u obradi drveta je poceo da igra stoni tenis...i tako poceo da pravi drva po zelji. Za 130$(sa postarinom) mozete da birate neki od ponudjenih izgleda i materijal za svih 5 slojeva. Ostale stvari se dodatno naplacuju.
Njegovo ime je Ross Leidy, lako cete ga naci na google-u.
Toliko od mene :)
At any moment, you have the ability to
dramatically change any area of your life, or
follow your heart's deepest desires. It's yours to
create, any way you want it.
marko.games

Pridružio se: 07.06.2011, 22:57

Re: Rucno radjena drva

Postod benz » 11.06.2011, 20:17

Evo ga i jedan link da vidite neke njegove radove.

http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=43 ... dy#p176187
benz

Pridružio se: 18.05.2011, 15:18

Postod ivan » 11.06.2011, 20:24

video sam ja to odavno, ali em je preskupo, em ne znamkolko se taj razume u stoni tenis. To sto ce on da napravi sarenu drsku to mi ne znaci nista, kad vec projektujem reket meni treba tacno odredjena elasticnost, sweet spot, stabilnost, dwell time, balans, masa...Za te pare verovatno mogu i sam da napravim dva tri reketa...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 11.06.2011, 20:49

marko.games je napisao:Cini mi se da niko nije pomenuo, pa sam mislio da bi bilo fino da se pomene...
Jedan momak sa velikim iskustvom u obradi drveta je poceo da igra stoni tenis...i tako poceo da pravi drva po zelji. Za 130$(sa postarinom) mozete da birate neki od ponudjenih izgleda i materijal za svih 5 slojeva. Ostale stvari se dodatno naplacuju.
Njegovo ime je Ross Leidy, lako cete ga naci na google-u.
Toliko od mene :)

Zanimljivo izgleda al sam ja za te pare naručio od mog stolara i dobio 2 kreveta sa sve fiokama dole...
:D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 11.06.2011, 20:55

ivan je napisao:video sam ja to odavno, ali em je preskupo, em ne znamkolko se taj razume u stoni tenis. To sto ce on da napravi sarenu drsku to mi ne znaci nista, kad vec projektujem reket meni treba tacno odredjena elasticnost, sweet spot, stabilnost, dwell time, balans, masa...Za te pare verovatno mogu i sam da napravim dva tri reketa...

Ivan je počeo da utiče na mene...već 2 nedelje nisam promenio drvo!a već 3 puta sam igrao istim gumama!!!!!! :!: 8-)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod scvlada » 11.06.2011, 21:40

Evo danas na Veteranskom turniru u Šumicama Anton Tihovski made ručno radjena drva cena 5 evrića :shock: .Za te pare ,dve pakle boljih cigara
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod zvezdarac » 11.06.2011, 21:58

Ja sam video, pa čak i pisao, nekim našim iseljenicima u USA jer sam našao da su pravili instrumente, a sada i sttenisku opremu i na nekim stranim forumima ih prilično hvale. Nažalost nikada mi nisu odgovorili.

http://borkoandson.com/
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Povratak na Oprema