dhs drva*

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

dhs drva*

Postod jbgwtf » 31.08.2012, 19:04

moram da pohvalim malo kineze, posto je moj kreanga pri kraju odlucio sam da ga postedim, i da uzmem kineza kao prelazno resenje dok skupim pare za m.mazea :-) drvo sam kupio pre manje od god dana igrao ned dana s kineskim gumama na njemu i imao problema, zato sto je trebao mnogo jaci cim. Drvo je huricane h-tp rang off 2plusa , zalepio sam tenergy 05 i desto f3. . Prvi utisak da je mnogo brze u odnosu na kreangu, nizi odbojni ugao, i zahteva od mene agresivniji polozaj tela da bi spin upao, a i jaci cim, loptica ima dosta nizu i brzu putanju. .
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Re: dhs drva*

Postod Milan » 02.09.2012, 12:34

Moj predlog ti je da igraš sa Kreangom dok ne skupiš pare za Maze-a. Ne zato što ne valjaju kineska drva, naprotiv, dobra su, ali ti ne preporučujem da drva menjaš kao čarape. Za razliku od guma, drva imaju dugotrajni rok trajanja i preporučujem ti da preskočiš DHS i da uzmeš Maze-a kad' budeš skupio pare. :)

P.S. Gledaj da ga kupiš do kraja septembra jer si najavio da dolaziš u Ćićevac! :D
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod jbgwtf » 03.09.2012, 12:05

nisam ga kupio imam ga kao rezervu#ovaj dhs je navodno kopija stige cr-wrb il tako nesto koji nisam probao,a to sto sam promenio ne steti mojoj igri, daska jeste brza od kreange, al je lakse narotirati spin, i igrati s vece distance, od 5 idem na trening pa cu da vidim kako i sta. . Btw kad sam probao mazea, imao je nizi izbacaj od kreange, a ovaj dhs me podsetio na b tokic custom. .
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod jbgwtf » 03.09.2012, 20:23

daska jos bolja nego sto sam mislio, mnogo preciznije i s vecom snagom pogadjam,na bekendu imam neki mnogo lep osecaj kad spinujem, stop ide nize i spin na spin kontrolisanije odigravam, serva mi je malo nezgodna, naviko sam na st, a ovo fl, inace za ostalo je udobna.. Kreanga<TengPeng. . bolji izbor za naprednije koji imaju solidnu tehniku, i bolje noge:-)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Povratak na Oprema