ma nisu gume prvi puta ljepljene, vec je igrano sa njima i ljepilo se jednom... super sada sam sredio tenergy...tak mi i treba kad sam glup i nemislim, jeli moguce da guma nije ni upila stari ljepak jer je ispod bio novi, jer kada sam skidao gumu bila je cjela vlazna, nista suvo nije bilo i jos je dole ljepila ostalo na sundjeru? jao ako ju sutra naljepim i bude ko opanak ide cjeli reket u smece.
moram reci da sam skinuo maksimalno ljepila sto se moze i staroga i novoga, zapravo nemos ni skuziti da ima ljepila , guam je potpuno ravna, malo izbocena u sredini , al prema van, sundjer izgleda kao nov, neostecen, kad stavim gumu na reket neljepi nista , kad stavim dlan osjeti misto skoro nista i to samo na nekim djelovima, a laka nemamo takoga, jel moze posluziti obican lak za drvo ,za stolariju? ma necu galakirati , ako mu sta bude nek mu bude... bito je samo da tenergy bude u izdanju k, valjda nije sredi ostari ljepak tenergya, neznam ako sta znaci , prije nogo sto sam stavlajo stari ljepak nisam skidao novi...sutra javi mnavecer kako je proslo sve, nadam se samo da cu to zalijepiti i onda necu ni skidati vise tenergya, jer kako kazu, kad ga jednom naljepis i ako drzi nema se sta skidati, jer to ljepilo tako djeluje...ja sam stara skola ljepljenja guma sa starim ljepilom a ovo novo nisam nikada koristio i odma belaja napravi od prve...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju