od Moso » 22.08.2012, 12:01
Evo da javim da je "izbor" pao na Jörgen Perssonove polovne Stiga Mendo MP (max. debljine) na obe strane i to zahvaljujuci drugarima iz STK Lala iz Majura kod Jagodine a koje sam dobio na poklon. Gospodin Lala, koji je dugo godina radio u Svedskoj i licni je prijatelj sa Perssonom, cesto donosi raznu opremu iz Svedske za clanove svog kluba a mene je pocastvovao polovnim ali ne mnogo istrosenim Perssonovim gumama. Kombinacija koju sam na ovaj nacin dobio je prilicno brza ali vec sa nekoliko treninga uspevam da iskontrolisem vecinu udaraca. Rotacije koje sada proizvodim sa kinezom sam mogao samo da sanjam a osecaj u igri u odnosu na kineza je zaista kao da sam iz fice presao na ferari. Dosta sam se plasio da ova kombinacija ne bude prebrza za mene ali sada imam osecaj da cu uskoro zeleti nesto jos brze. Jednostavno, osecaj lakoce u igri sa brzim reketom je predivan pa jedva cekam da ga ukrotim do kraja i predjem na sledeci nivo brzine.
Hvala svima na savetima i nadam se da cu ih na ovom forumu dobiti uvek kada mi zatrebaju.