Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Zamena za smrdljivog kineza od 200 dinara :-)

Postod First » 05.08.2012, 18:31

Ništa! Bićeš čovek sam jednom strijom! :D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod jockov.s » 05.08.2012, 21:20

Nisam neki strucnjak ali isto preporucujem sriver fx na (fh) i D13L na (bh). Znam da je drvo poruceno ali za pocetaik mislim da Primorac OFF- nije los izbor. Pozzz
jockov.s

Pridružio se: 29.07.2012, 01:10
Reket: Drvo killerspin tx Karakasevic, (bh) tibhar nimbus max, (fh) tibhar aurus max

Postod Moso » 22.08.2012, 12:01

Evo da javim da je "izbor" pao na Jörgen Perssonove polovne Stiga Mendo MP (max. debljine) na obe strane i to zahvaljujuci drugarima iz STK Lala iz Majura kod Jagodine a koje sam dobio na poklon. Gospodin Lala, koji je dugo godina radio u Svedskoj i licni je prijatelj sa Perssonom, cesto donosi raznu opremu iz Svedske za clanove svog kluba a mene je pocastvovao polovnim ali ne mnogo istrosenim Perssonovim gumama. Kombinacija koju sam na ovaj nacin dobio je prilicno brza ali vec sa nekoliko treninga uspevam da iskontrolisem vecinu udaraca. Rotacije koje sada proizvodim sa kinezom sam mogao samo da sanjam a osecaj u igri u odnosu na kineza je zaista kao da sam iz fice presao na ferari. Dosta sam se plasio da ova kombinacija ne bude prebrza za mene ali sada imam osecaj da cu uskoro zeleti nesto jos brze. Jednostavno, osecaj lakoce u igri sa brzim reketom je predivan pa jedva cekam da ga ukrotim do kraja i predjem na sledeci nivo brzine.
Hvala svima na savetima i nadam se da cu ih na ovom forumu dobiti uvek kada mi zatrebaju.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod LucicNS » 22.08.2012, 22:46

Burazer moj dize u serijama 180 kila iz benca.
Nije bodibilder. Samo dzudista... :)
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Prethodni

Povratak na Oprema