Utisak je vrhunski vjeruj mi.Inace do sad sam imao samo dva drveta,Tibhar Samasonov Cb koji mi je bio prebrz i dobrog starog Primorca koji mi je bio dobar ali sam ga prodao drugu.Ovaj Galaxy W6 po meni je bolji od Primorca jer je malo i brzi i super sa njim se moze vuci spin,a kontrola mu je super i ne baca visoko.Kupio sam ga preko ebay-a i platio oko 21 evro s postarinom.Citao sam i ja o N9 i ostalim drvima iz N serije i nema mnogo komentara o njima,ali mislim da je bolje od njih uzeti Galaxy 896 jer je fleksibilnije i ima solidnu i brzinu a kosta 14 dolara s postarinom preko eacheng.net.Takodje ova njihova drva se super slazu s ostalim kineskim gumama,pa sam ih upario sa 729 Cream Transcend a sad sam narucio da probam LKT Rapid Speed jer je s tenzorom i mnogo hvale tu gumu.Oni stvarno jesu jeftini, a u fazonu kloniraju BTY drva i gume,i imaju stvarno dobar kvalitet bar drva,za gume ne znam jer nisam probao.Pozdravcic trille je napisao:Naravno da imam odgovorUtisak je vrhunski vjeruj mi.Inace do sad sam imao samo dva drveta,Tibhar Samasonov Cb koji mi je bio prebrz i dobrog starog Primorca koji mi je bio dobar ali sam ga prodao drugu.Ovaj Galaxy W6 po meni je bolji od Primorca jer je malo i brzi i super sa njim se moze vuci spin,a kontrola mu je super i ne baca visoko.Kupio sam ga preko ebay-a i platio oko 21 evro s postarinom.Citao sam i ja o N9 i ostalim drvima iz N serije i nema mnogo komentara o njima,ali mislim da je bolje od njih uzeti Galaxy 896 jer je fleksibilnije i ima solidnu i brzinu a kosta 14 dolara s postarinom preko eacheng.net.Takodje ova njihova drva se super slazu s ostalim kineskim gumama,pa sam ih upario sa 729 Cream Transcend a sad sam narucio da probam LKT Rapid Speed jer je s tenzorom i mnogo hvale tu gumu.Oni stvarno jesu jeftini, a u fazonu kloniraju BTY drva i gume,i imaju stvarno dobar kvalitet bar drva,za gume ne znam jer nisam probao.Pozdravcic
sam 2.0 mm zbog bolje kontrole, a trebalo bi da stignu tek za 15-20 dana jer im toliko treba za posiljku iz Kine. Cim se isprobaju bicete blagovremeno obavjesteni Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju