Isplativost kupovine skupih guma

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Isplativost kupovine skupih guma

Postod zorog » 16.12.2011, 11:03

Zaboravih...mada si cuo sinoc od Duleta...Juce je kod njega dosao lik koji mu popravlja reket (znas za pricu), covek od nekih 60ak godina...
Covek nam je ubio volju za stoni tenisom :)
Mi,tj nas par koji igramo kod duleta, igramo totalno drugaciji stoni tenis od njega,tj volimo da igramo,ajde da kazem napadacki koliko god to amaterski napadacki bilo, i nikada osim servisa i vracanja servisa,nikada osim kad to nije neophodno, ne secemo lopte, nego igramo "spin na spin" pa ko duze istraje :) LM,covek nas je pobedjivao sa pola snage, bukvalno ne pomerajuci se sa mesta...
Ne kazem da bi ga dobili da je igrao "nasu" igru,jer ima ruku za sve udarce,to se vidi, ali hocu da kazem da uvek kad pomislis da si napredovao,da si bolji nego pre,da mozes da igras i da pariras nekim boljim igracima....dodje tako neko ko ti pokaze gde ti je mesto i da ustvari moras mnogo toga da naucis da bi bio "kompletan" igrac (kompletan-da BAR umes da procitas rotaciju i da BAAR pokusas da vratis lopticu a da ona nema putanju NLO-a).
Ne igra "Cika" stoni tenis 30 godina dzabe:)
Dakle....deco,sedite, jedan!
Izvini, promasio sam temu skroz ali sam morao da iskalim bes i sinocnu frustraciju :) poz
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 16.12.2011, 12:43

Goran je napisao:e onda nemam kako da doprinesem ovoj temi :P

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 16.12.2011, 13:33

Na pitanje iz naslova odgovaram kontra pitanjem: Isplativost stajanja uz sam sto ako koristite skupu opremu?
Mozda je to u stvari pravi razlog ostecenja? Ili samo trazis izgovor da promenis tu prebrzu kombinaciju koliko sutra? :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 16.12.2011, 13:56

@zorog
Heh, sve dok ne otpadne parče, guma nije na prodaju :) A što se tiče tvog drugog posta, znam o kome se radi, sa kim ste igrali, ali samo imaj na umu da on ima staž igranja stonog tenisa više nego što ti imaš godina, plus igra ox travom, na koju vi niste navikli i sve će ti biti jasno ;)

@ivan

Prvo, nisam stajao uopšte blitzu stola. Ako malo bolje pročitaš moju prvu poruku, videćeš da sam krenuo da je uhvatim. Dakle, bio sam udaljen od stola. I opet ponavljam, te kratke, rizične lopte koje padaju na sam kraj stola izbegavam, ali eto sad sam hteo da je uhvatim, ali je bila prekratka i čulo se samo krc.... :cry:
Elem, komb jeste brza, ali ove gume se jako dobro kontrolišu u max debljini. Imao sam ih i na Karašu, u istoj debljini, igra i moj kum sa njima na Forte-u i ne postoji problm da se lopta stavi na sto. I u max debljini su vrlo lagane i imaju odličnu brzinu, spin, kontrolu. Savetujem svakom da ih proba. Dakle, ne prodajem ih, hvalim ih ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 19.12.2011, 00:27

da, u pravu si, nisam pazljivo procitao.
Odgovor na temu: ne isplati se na mom nivou.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 19.12.2011, 01:11

:thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod vucke » 18.01.2012, 13:56

Eto ipak je prodajes a parce nije otpalo !
vucke

Pridružio se: 04.08.2011, 18:24
Reket: Donic Waldner senso carbon
FH Bluefire m2 2.0
BH acuda s2 2.0

Postod First » 18.01.2012, 15:17

Da bih kupio druge polovne, jeftinije...
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Prethodni

Povratak na Oprema