Kupovina na stranim sajtovima

Generalne teme o stonom tenisu.

Kupovina na stranim sajtovima

Postod benz » 18.05.2011, 15:25

Prvo jedan veliki pozdrav za sve clanove foruma :) Zanima me vase iskustvo sa narucivanjem reketa i guma sa stranih sajtova. Koje bi ste mi on line prodavnice preporucili i kakva su vasa iskustva ca carinjenjem .

Hvala unapred na odgovoru
benz

Pridružio se: 18.05.2011, 15:18

Re: Kupovina na stranim sajtovima

Postod Vladojica » 18.05.2011, 15:38

Ja nikad nista nisam narucio, ali jednom sam poslao mejl u e-ducan sa pitanjem koliko bi kostalo da kupim neki reket sa sajta megaspin.net. I oni su mi uredno odgovorili, i poslali ceo predracun: i ispostavilo se da bi reket koji na sajtu kosta 40$ ja, sa carinom, transportom, pdv-om i td.. platio 100$ Tako da ga nisam ni narucio :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod benz » 18.05.2011, 15:52

Vladojica je napisao:Ja nikad nista nisam narucio, ali jednom sam poslao mejl u e-ducan sa pitanjem koliko bi kostalo da kupim neki reket sa sajta megaspin.net. I oni su mi uredno odgovorili, i poslali ceo predracun: i ispostavilo se da bi reket koji na sajtu kosta 40$ ja, sa carinom, transportom, pdv-om i td.. platio 100$ Tako da ga nisam ni narucio :D.

Da ali kad narucis robu u vrednosti npr od 200 E, na vecini nemackih sajtova imas popust od 20% , ne racuna ti se pdv jer nismo u EU, a negde sam nasao cak i free shipping. Mene zanimaju vasa iskustva a najvise carinjenje.
benz

Postod bindra » 18.05.2011, 18:09

Ja sam skoro hteo da narucim reket iz nemacke scholer&micke u Dortmundu,poslao sam mail sa pitanjem sta me zanima i koliko bi me kostalo,ali nisu mi odgovorili.onda sam dao tetki iz frankfurta njihov broj,ona ih nazvala narucila po kataloskom broju i za 2 dana joj stigao paket.to je jedino sto mogu da ti kazem,najbolje kad imas nekog preko pa da ti naruci i posalje busom,onda nema carine(ako ne uhvate sofera haha)
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod Zoran » 18.05.2011, 18:45

Ne znam da li ste upoređivali cene u inostranstvu i cene kod nas recimo u Markopu kod Ostoje u zavisnosti od stila igre i samih potreba mogu se naći kvalitetna drva i gume za pristojne pare.
Zoran

Pridružio se: 17.03.2011, 20:15
Reket: Drvo-Gruba carbon All+
forhend Friendship Higher 2,2
bekhend Friendship Higher 2,0

Postod benz » 18.05.2011, 19:04

Zoran je napisao:Ne znam da li ste upoređivali cene u inostranstvu i cene kod nas recimo u Markopu kod Ostoje u zavisnosti od stila igre i samih potreba mogu se naći kvalitetna drva i gume za pristojne pare.

Cene su manje vise iste , mozda malo vece kod nas , ali kod nas imas vrlo mali izbor , sve se svodi na donic, butt. nesto malo friendshipa i joola. Nemas DHS, Andro, i jos mali milion drugih proizvodjaca koji su jeftiniji a neki i skuplji. Sto znaci da mora i nesto spolja da se naruci. Evo na primer mene zanima Giant Dragon Talon ( trava ) , kao i mnogo drugih stvari ali jednostavno to kod nas nema.
benz

Povratak na Opšte teme