Sve Vas pozdravljam i molim da mi pruzite "pomoc prijatelja"!
Kum i ja, oba pedesetogodisnjaci, oba rekreativno igramo (srusio sam pregradni zid iznad garaze da dobijem prostor 8m x 4m) kod mene kuci.
On (kum), ima refleks kao tri zvecarke i uspeva da mi vrati na sto i ono za sta sam ubedjen da nece ni videti kuda je loptica proletela. Servira kratke secene serve i ako mu vratim secenu i samo malo vislju (a uglavnom tako i vracam) "ubija" me i forhentom i bekentom (valjda je tako srpski receno). Razigravanje kratkim lopticama mu je odlicno.
Ja, ljuti ofanzivac, u napad pretvaram svaku njegovu malo duzu servu i to mi je jedina sansa, a serviram mu brze serve s forhenta po dijagonali i to je jedini nacin da mi vrati secenu vislju na bekent ili slabo spinovanu na forhent pa da mogu da ga "ubijem" odmah. Razigravanje kratkim secenim lopticama me izludjuje i gresim puno.
Igramo stari sistem do 21 i u proseku nema puno razlike u poenima po setu, ali rezultati u setovima budu - ma sramota reci

Njegove gume Butterfly elastics a nekad igra i sa Tackines C i D.
Moj Joola Eagle fast i Phoenix-i to je sad novi a do tad dugo dugo sam igrao Joola Rosskopf drvo i Butterfly soft D13 i sriver FX
Kako da pobedim kuma ljudi?