nzm sto se zamaras njihovim ocenama kad nisu dobre, bolje citaj ono sto proizvodjac napise
ja to gledam ovako kad igras cist udarac na istoj dasci 2 razlicite gume, i s jednom pogadjas sto , a s drugom prebacujes onda ta druga ima visi izbacaj, ima tu faktora koji uticu i na spin, ali su manje bitni... al da bi dao adekvatnu procenu izbacaja moras da igras sa svim i svacim i to od najnizeg do najviseg ugla..
mada ne treba to tolko da te brine, gume vise treba da delis na one koje ti odgovaraju i ne, naravno-izbacaj moze da ti pomogne u odabiru ali taj ttdb uopste nije precizno merilo , zato sto vecina s tog sajta su teoreticari, a od igraca su daleko...
vecina probaju opremu s nekim znj daskama..a i od daske zavisi ugao izbacaja
evo ti neki primeri : daske kreanga powerspin i tbs imaju istu brzinu 8.4 - sto naravno nije tacno tbs je brza daska, i nigde ne pise da kreanga ima visok izbacaj kad sam zalepio tenergy05 i pokusao da igram bekend sve loptice lete preko stola,i nije bilo sanse da udarim cisto, dok npr na tbs , to je moguce...
a kolko nemaju pojma to se vidi na brzini i:
tenergy 05 9.3,
acuda s2 8.9
tibhar 1q 8.7
tenergy u odnosu na acudu ima dobar odnos, ali ja imam na istoj dasci tenergy05 2.1mm i 1q 1.9mm pa je opet 1q brzi- ko ne veruje moze da proba.. i posle ttbd tacan