Moso je napisao:Gledajuci ove svetske veterane pitam se da li su ti ljudi ikada znali da igraju stoni tenis ili se jednostavno u to vreme igrao ovako jadan stoni tenis

Pre koju godinu je Dragutin Surbek sa takvim stilom igre koji si imao prilike da vidis na tom snimku (nazvao si ga jadnim, jel?), imao 0 (NULA) poraza u ligi dok je igrao za Vukovar.
To je bilo POSLE onog snimka koji si komentarisao.
Uzgred, imao sam tu cast i priliku da odigram 2 zvanicna meca sa Ilijom Lupuleskuom ove sezone. kad gledas sa strane, deluje kao da nije neka razlika u kvalitetu.
Kad stanes za sto, i samo i iskljucivo tek tada, osetis koje su to rotacije, shvatis da se sve lopte vracaju kao da je zid sa druge strane, a nemas jasnu sliku ni
sta da uradis. Tri puta obidjes oko stola za par minuta, pruzis ruku i prosto te sramota i da mu cestitas jer imas osecaj da nema sta ni da mu cestitas. A na moju travu
je reagovao kao da sam imao najnormalniju gumu. Nisam ja video da je on ista drugacije odigravao. Moj stil igre nije tako rasprostranjen, a nisam se mogao otrgnuti utisku
da igra kao da je dva meseca samo protiv takvog stila igre igrao. Isto tako izgledam i ja kad igram sa pocetnikom stoni tenis. Sve mislis tu smo negde, a istina je sasvim drugacija.
Cenim da ga ni u super ligi ne moze niko dobiti. Mozda koji set, ako igra opusteno, kako je igrao protiv mene. Ako malo savije kolena, nema tu ni seta ni za koga.
(jos me je postedeo ozbiljnih servisa! svega par puta cisto da vidim da nema potrebe ni da se ponadam. znas ono kad ti se loptica odbije od gume od pod uglovima manjim od 15 stepeni)
p.s. a kao juce se secam sta mi je Sale Karakasevic jednom prilikom rekao:
"Alo bre, svetski igrac iz top50, sadasnji ili pre 20 godina, je nesto sto ti mozes da dobijes samo kad on zazmuri dok igra. To nije sport kojim se ti bavis. To je nesto sasvim drugo." - I bio je u pravu...