Kladionica "Kvota 22"

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Kladionica "Kvota 22"

Postod ivan » 09.05.2011, 23:16

Ne treba zaboraviti da je i Joo spiner, sto bi se reklo, moderan defanzivac koji jedva ceka priliku da napadne. A on kad napadne spinom to retko ko vraca...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 10.05.2011, 01:31

Karakasevic da je birao, nije mogao da odabere goreg protivnika. Svi dobro znamo koliko je Joo-e nezgodan igrac, najbolji defanzivac na svetu, koji kad mu se ukaze prilika, a to se cesto desava, napada iz sve snage i da ne nabrajam kome je sve skinuo do sada skalp iz prvih 10 (nikako ne mogu da zaboravio kad je razbio Boll-a, a ovaj u cudu ne zna sta ga je snaslo i samo vrti glavom:-D ), tako da sam ja vrlo skeptican. Naravno, navijam za Karaš-a, samo ko ce koga tu kahm na kraju da.......videcemo :):)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 10.05.2011, 20:43

Kojim rezultatom se Sale oprostio od singla,igrao sam ga sa hendikepom na forhendu.?
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 10.05.2011, 21:10

Vodio je 2-0 izgubio 4-2, ili tako nesto, rezultat je brojan naopako pa ni sam ne znam, stavio sam snimak meca imas na temi Svetsko prvenstvo
viewtopic.php?f=6&t=60&p=1158#p1158
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Sale » 10.05.2011, 21:15

:D Hvala. Uzivanje moze da pocne,hvala.
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 10.05.2011, 22:43

Vodio je 3:1, a svo vreme meca bar tri stvari su ga nervirale, sudije su brojale poene pogresnom igracu, onda nakon prvog seta nisu umeli to da isprave, pa se Sale nervirao glasno, dalje, zaboravili su da mu upisu prvi set pa je do samog kraja imao set manje upisan (to je na onom semaforu sto je prikazan na video prenosu, pretpostavljam da je to isti onaj koji igraci gledaju jer je on primetio gresku i trazio da isprave), dalje, jedna od igracica na nekom od susednih stolova je toliko krestala nakon dobijenog poena (mozda j eto ona rumunka sto je Vladojica pomenuo) da je i mene nervirala a ne Saleta, i trece, s vremena na vreme se u toku meca ukljucivala neka sirena poput brodske, i to je nesumnjivo dekoncentrisalo igrace, video sam da je jednom omasio loptu uz zvuk sirene. Stvarno iritirajuce stvari.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 10.05.2011, 23:13

Ocekivao sam da posle one sirene baci reket,to bi me vratilo u kladzu kojoj sam rekao zbogom pre godinu dana.Gledao sam mec hvala Vladoici.Karas je Bog i najbolji bekhend sveta,malo je falilo,obicno su defanzivci smireniji i nigde ne zure,Sale je malkice pozurio i kasno uzeo tajm out.Mnogo mi je zao,navijao sam da mi padne tiket.Idem ponovo da gledam mec,za mene je svetsko zavrseno,sem ako Timo ne pocne da nize pobede,a moze i Maze.
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 10.05.2011, 23:14

Joj 3-1, ja sam do sada mislio da je bilo 4-2, covece koja je to bila prilika, sad mi jos zalije :(
A jeste Rumunka je krestala, mada moram priznati da mnogo lepse izgleda nego sto kresti :D, al je prosla isto ko Karakasevic, ja sam gledao taj mec, dok nisam provalio da na drugom stolu prenose i Karakasevica :). Nego gledam sad ove "obicne" manje poznate igrace kako igraju protiv "velikih faca" i cini mi se da nije tolika razlika, vise mi nekako izgleda da su potpuno ravnopravni da nekog trenutka, a onda mentalno padnu, ne mogu da odrze isti nivo igre.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 10.05.2011, 23:14

Dobro, ali iritirajuce su te stvari i za Jooa, a ne samo za Saleta. Pre ce biti problem u balkansko neandertalskom mentalitetu. Svaka mu cast na pruzenoj partiji, odigrao je maestralno i zaista obozavam njegov bekend. Za mene to je najbolji bekend drajv koji sam ikada video...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 10.05.2011, 23:15

Sale je napisao:Ocekivao sam da posle one sirene baci reket,to bi me vratilo u kladzu kojoj sam rekao zbogom pre godinu dana.Gledao sam mec hvala Vladoici.Karas je Bog i najbolji bekhend sveta,malo je falilo,obicno su defanzivci smireniji i nigde ne zure,Sale je malkice pozurio i kasno uzeo tajm out.Mnogo mi je zao,navijao sam da mi padne tiket.Idem ponovo da gledam mec,za mene je svetsko zavrseno,sem ako Timo ne pocne da nize pobede,a moze i Maze.

Maze ne igra na prvenstvu zbog povrede, nadam se da se nisi kladio na njega :lol:
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme