Re: Kafana 'Spin na spin'
Postod ivan » 14.11.2011, 12:37
Sad ce ovi s skupim majicama da razviju kineki spinNarocito Vladojica sa zabranjenom travom.
secam se dok sam studirao pa smo igrali neku studentsku ligu, ja sam bio slab, ali bilo je nekoliko dosta dobrih igraca koji su trenirali od malih nogu, i uvece smo ponekad igrali u nekoj sali,ovi dobri u brendiranoj opremi, i jednom dodje neki nepoznati lik u kaljacama i zimskoj jakni (bila zima) i pita da igra, i odere ove dobre igrace. Mislim da je igrao u jakni, eventualno u debelom dzemperu.
Ti si Ivane totalno negativan.
Šta fali ako neko igra i voli neki sport da kupi i igra u opremi u kojoj igraju najbolji.Možda malo magije pređe i na dotičnog.Čovek se bolje oseća u lepoj opremi koja se i proizvodi radi tog sporta.Eto predlažem tebi da kupiš patike za boks,šorc za košarkaše ,gornji deo za ragdbiste ,kacigu sa hokejaškog golmana pa dodjio da igraš
.Šta ima veze,nije važno . Odelo sigurno ne čini čoveka ali pripadnost grupi čini.Ako si ti solo igrač zašto kritukuješ neke koji bi da osećaju pripadnost grupi.
d phrnjak » 15.11.2011, 13:22
ivan je napisao:trebalo bi organizovati turnir u kategorijama: do 2 piva, 3 do 4piva, 5+ piva. Mec se priznaje kao odigran iskljucivo ako su ucesnici u stanju da se rukuju na kraju meca i saopste rezultat.
Ne budi tako strog! Jos samo fali da se sete svog JMBG-a.
Mec se priznaje kao odigran ako docekaju kraj meca na nogama!
I kolena su deo nogu,da li si mislio na stopala.Da li se važi ako dočekam kraj na kolenima

Narocito Vladojica sa zabranjenom travom.