Prvak države a ne ide na svetsko ?!

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Prvak države a ne ide na svetsko ?!

Postod ivan » 07.03.2012, 08:20

jednom kad moje rejting liste zazive znace se jasno ko je koliko dobar, a ne neki tamo rang bodovi :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 07.03.2012, 10:09

ivan je napisao:jednom kad moje rejting liste zazive znace se jasno ko je koliko dobar, a ne neki tamo rang bodovi :D

:thumbsup: ELO rules!!! :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod scvlada » 07.03.2012, 12:52

Post od djordjestanic » 07.03.2012, 03:01

scvlada je napisao:Pa ovo prvenstvo je bilo u stvari izborno za treću igračicu za kvalifikacije za olimpijadu.Prve dve Gabrijela Feher i Anamarija Erdelji su svojim rejtingom zaslužile da idu a treća je to zaslužila pobedom na prvenstvu Srbije.Ove dve najbolje rangirane nisu učestvovale a sve ostale jesu.

Ovo si Vlado napisao kao da si potparol saveza.

Nisu one zaslužile. Nego su iz saveza tako napravili

Naravno da su iz saveza tako napravili,htedoh da objasnim šta je savez hteo ovim takmičenjem da odredi treću igračicu a ne da li je to ispravno ili ne. I ja se slažem da prvenstvo države mora da je izborno ,još kad je tako neposredno pre kvalifikacija u interesu je da se igra ,pa kad mogu Kinezi dao organizuju izborno možemo i mi.Mogu da mislim kakva bi frka nastala da je stvarno izborno i za seniore i za seniorke.Pa vidi tu bahatost oko ne ulaska bodova sa Vojvodjanskog prvenstva ,pa onda određivanje nosioca grupa...I sad je bilo malo dirigovanja žreba,kako koja takmičarka kojoj ne leži i tako t,o kako li bi tek bilo ne mogu ni da zamislim.
A još je veliki propust organizatora što ni jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom nije prenosila makar delić atmosfere,intervjue .Još jedna propuštena šansa za afirmaciju ovog sporta. :banghead:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Sale » 07.03.2012, 13:15

Steta za nase dve prvoplasirane devojke,koje bi mozda svojim imenom uplasile protivnice i izborile plasman za ucesce u kvalifikacijama,savez ih provlacenjem sprema za takmicenje gde provlacenja nema.A da ,i one sa druge strane mudro cute jer ih je savez navikao da su ne dodirljive,time im se pravi medvedja usluga,
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 07.03.2012, 13:39

Ocete da kazete da i Karas mora da igra kvalifikacije sa klincima da bi se plasirao u neku reprezentaciju?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod filip » 07.03.2012, 14:13

Karas je igrao malo u Subotici sa ovima sto su se razigravali za poslednje mesto u reprezentaciji i bilo je od 3-5 fore...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Pedja » 07.03.2012, 14:58

ivan je napisao:Ocete da kazete da i Karas mora da igra kvalifikacije sa klincima da bi se plasirao u neku reprezentaciju?

DA! Obavezno! Stvar je principa! A i kako će oni da napreduju ako ne igraju sa boljima?Kako bi inače igrali sa njim na zvaničnom takmičenju? Sve bi to diglo nivo takmičenju,više bi se ljudi zainteresovalo...itd...Citiram: kad je mogao čuveni Karl Luis i mogu kinezi... Zato su(između ostalog) američka atletika i kineski st.tenis tamo gde jesu-na vrhu!..A pošto su svi oni bolji(mislim na naše prve dve igračice po rangu a i na Karaša!)...neće im biti problem da se kvalifikuju! :wave:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 07.03.2012, 15:01

Tako je!

A ako nije, znači da ima boljih i opet je sve u redu.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 07.03.2012, 15:33

Naravno. To je jedini ispravan nacin. Da i slabiji igraci dobiju priliku da igraju protiv boljih i tako daju 110% svojih mogucnosti.
ivan

Postod First » 07.03.2012, 16:01

Samo...ko sme da kaže Karakaševiću, "hajde sad ti lepo u kvalifikacije"...pifff, otero bi ih u tri lepe i ovako mu je pun kofer igranja više. Sam je izjavio da bi se odavno povukao iz reprezentacije, ali nema onda ko da igra. Pošto boljeg nemamo, pa čak ni upola dobrog kao što je on, budite srećni što uopšte i hoće sa skoro 4 banke da igra za reprezentaciju. Slažem se za pomenute kvalifikacije, ali kad neko mnogo po kvalitetu iskače od drugih, tog treba i nagraditi.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme