Potreban logo za majice

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Potreban logo za majice

Postod Vladojica » 30.01.2013, 19:19

Pa obe su plave, manje - vise :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod rdjavi » 30.01.2013, 19:29

ostale boje na kojima dobro stoji:
Slika
Korisnikov avatar
rdjavi

Pridružio se: 21.10.2012, 13:25
Reket: Andro Kinetic Supreme OFF-
bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod profesionalac » 30.01.2013, 22:29

rdjavi je napisao:pa nisam do sad vidio da je neko probusio mrezu lopticom, al za sve postoji prvi put :) .
ako neko hoce nesto da stampa ja cu mu poslati logo u vector formatu. ne mora to biti veca kolicina da izadje jeftinije ako se ide na sito stampu. ima sad digitalna stampa i offset pa izadje povoljno i za malu kolicinu. ko ima u gradu stampariju nek se raspita koje su cijene.

mi smo skoro stampali majce- sito stampa format A4 je kostala 75 dinara(na ledjima) , a logo(napred) je kostao 30 dinara isto jednobojan ali to nismo odradili. .to su bile cene kad jedna boja u pitanju.ako je u vise boja veca je cena.
Prikačeni fajlovi
CAM_0396.jpg
CAM_0396.jpg (85.73 KiB) Pogledano 3078 puta
CAM_0397.jpg
CAM_0397.jpg (81.52 KiB) Pogledano 3078 puta
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod ivan » 30.01.2013, 22:56

Svaka cast rdjavom za trud, zaista.
Veliki logo ne moze napred, jer ce to slovo O tj loptica da bude velicine prave loptice pa moze da zbuni protivnika, sto je nefer. Bela boja generalno nije bas pozeljna na opremi koja je iznad stola, meni bi recimo smetalo pa zato ne zelim ni ja da smetam drugima.
Licno, ne vidim sto bih drzao Karasa na logu, malo mi bezveze, to samo Vladojica ima potrebu za neki poznatim na majici, i ja sam nekad, al kad sam imao 10 godina.
A i ovakvih logoa ima isto dosta. Jes da sam stavio Karasa u header, al to je samo respect za osvojenu bronzu na onom evropskom. Blurovacu header po malo svake godine, dok slava ne izbledi sasvim.
Meni se vise svidja onaj sa dva igraca, astalom i ukrstenim spinovima. Cak i varijanta bez igraca mi se svidja. Mozda bi trebalo ispitati ta dva u jos nekoj boji
Tako da na prednjem delu majice moze ili mali logo sa strane cak i bele boje, ili neki veci u tamnijoj boji. Nazad moze verovatno bilo koji, meni bi trebao i naziv kluba iznad logoa, a neko mozda pozeli da odstampa prezime( ili ne dajboze nick na forumu, recimo jbgwtf :) )
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 30.01.2013, 23:20

Pa dobro, hoce li te majice ikada biti odstampane, ili ce da cekaju sledecu sezonu? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 30.01.2013, 23:36

oce naravno, ali ne mogu da stampam pre nego se usvoji finalna verzija, zar ne?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod jbgwtf » 31.01.2013, 00:16

@ivane i- par razloga za karasa :D
ima unikatnu figuru, i nekako je prepoznatljiv cak i za logo, a .rs nekako mi je reprezentativno, u svakom slucaju mnogo bolje on nego ovi ostali zgoljavci iz reprezentacije ili neki maneken, on bar zanimljivije izgleda, a samim tim i logo...
ne ide da stavim nick sa foruma, bio bi previse cool :cool:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod rdjavi » 31.01.2013, 01:08

Teba onda skratiti pricu i da se vidi koji cemo logo. nek ljudi glasaju. meni je svejedno, samo da vise uradimo majice.
i meni se svidja varijanta sa dva igraca i stolom, nekako je sve kompaktno i u jednoj boji dobro izgleda. jedino smeta sto smo malo prekopirali killerspin :roll: .
a sad za stampu. ako ce natpisi biti drugaciji kod svih, logo + naziv kluba ili prezime, onda nam se nece isplatiti sito stampa jer ce izaci preskupo, jer treba da se radi sito za svaki natpis posebno. onda nam treba nesto ovako:
http://www.majice-rules2x.com/index.html
kad znadnemo kolicinu onda ih mozemo pitati za cijenu.
evo Ivane logo u jos nekim bojama. meni se svidja jednobojni, ako bijeli i narandzasti ne mogu onda neku drugu boju. i ne moze tamna boja ako je podloga tamna, vec obrnuto. ali lako cemo za boje kad vidimo koji cemo logo.
Slika
Korisnikov avatar
rdjavi

Pridružio se: 21.10.2012, 13:25
Reket: Andro Kinetic Supreme OFF-
bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod ivan » 31.01.2013, 08:42

Ma ima po bg-u stamparija dosta, samo treba proveriti kakve su im majice i to je to. Cena na vecu kolicinu siguran sam da bi morala biti manja od 1000 din.
Rdjavi, imas dve majice od mene.
Mislim da bi zuti i beli logo mogli na svaku boju, znaci mali logo napred a veliki nazad.
Ajde jos da vidimo varijantu bez igraca, tad bi natpis mogao da se poveca pa bi ukrsteni spinovi vise dosli do izrazaja. I isto tu varijantu u onom prvom predlozenom fontu, onaj debeli italic (al da lopte ostanu okrugle naravno, i seti se ono sto smo pricali da ne budu uz slova skroz nego koji piksel iznad, ima vec ta prica na nekoj od prethodnih strana).
ivan

Postod peperp » 31.01.2013, 09:01

rdjavi je napisao:a legla bi ti jedna ovakva, a Vladojice?
na majicu mislim :P .
Slika
oko 7 evra na kolicinu 30 i vise.

Uh, .ebo te, što je ova dobra... :blush:
STK "Kopaonik" Brus
Korisnikov avatar
peperp

Pridružio se: 31.10.2011, 14:09
Reket: Drvo: Killerspin Diamond CQ
FH: Andro Rasant PowerGrip 1.7
BH: Andro Rasant Turbo 1.7

PrethodniSledeća