Dobri mecevi sa youtuba

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Dobri mecevi sa youtuba

Postod filip » 12.09.2011, 08:49

Odlican mec, dva savrsena igraca...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod filip » 13.09.2011, 19:13

Malo magije matorog Bentsena...

Opet preporucujem onim koji nisu pogledali mec koji sam okacio negde na pocetku izmedju Joo se Hyuka i Kong Linghuia da ga pogledaju... Posle sigurno nekoliko hiljada pogledanih meceva, ubedjen sam da je to najjaci stoni tenis ikada odigran....
Korisnikov avatar
filip

Postod filip » 19.09.2011, 21:59

Ovaj china ubija... Djordje, moze koja rec o liku... Jel ono, radi danju u prodavnici, a ima osnovnu kinesku skolu st. tenisa?

Korisnikov avatar
filip

Postod Vladojica » 19.09.2011, 23:03

Kako igra ovaj Wei Wei, vidi se da je majstor i znalac, Djordje, sredi nam da nam dodje na turnir kao specijalni gost :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 20.09.2011, 13:32

WEI WEI CHEN je sin od Tata Chen-a i mame Huan. Što će reći dva najbolja trenera koji su ikada radili na Balkanu. Inače WEI je završio elektro fakultet u Novom Sadu i govori srpski kao pravi Lala.

Igra zajedno samnom u ekipi Ečeg koja će ovu godinu igrati 1. vojvođansku ligu.

Brzina njegovog forhenda je neverovatna. Međutim problem protiv njega je što zna sve. Uglavnom uvek je nogam namešten da napadne.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 20.09.2011, 18:30

U moru meceva koje nam je Djordje dao da gledamo odgledao sam i ovaj ali ovako odvojen zahvaljujuci Filipu pogledao sam ga jos 5 puta.
Imao sam privilegiju da sa Djordjem odigram par setova i uvidim razliku u klasi.Covek koji se ne krece i iz mesta salje opasne spinove,trik serve i izvodi sta pozeli.Kao tatica koji hoce da ti drzi lopticu na stolu.
Ako se slaze i u ovom mecu se vidi razlika,Wei uzima 80% svojih servisa(skrivenih gde ne vidis lopticu do kontakta sa reketom) a Djordje ni 50% svojih(izuzetno transparentnih i najavljenih)
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod djordjestanic » 20.09.2011, 18:58

Sale, mislim da sam Weja dobio samo jednom i to na treningu. Sada igra mnooogooo manje nego pre i dobio je i poneku kilu pa nije tako brz, ali i dalje mi je ogroman problem.

U vreme kad je bio taj snimak mislim da sam igrao sa Andro Super Core i Plasmama max 470. Nisam imao dovoljno veliki pištolj da ga napadnem :)

Drugi problem je što ne smem da na početku ga muvam sa servisima jer onda nemam ništa da ga iznenadim ako dođem do fixa. Doduše ovako nisam ni došao do iznenađenja.

Wei inače ima najbolje serve koje mi je neko servirao. Čak i danas može da odservira servis a da ja nisam siguran da li je rezana ili gurana. Drugi problem je što i kad znam kakva je serva bude previše brza i previše na pogrešnom mestu za mene tako da on rutinerski čisti iz prvog ili drugog udarca sve što mu padne na sto.

Inače Wej ima stari soft 802 sa kojim sa i ja igrao. Međutim taj soft na njegovom reketu se ponaša skroz drugačije nego na bilo kojem drugom. On sa tim softom može da zareže kao sa normalnom gumom a kad udari drugu kontru ona toliko propadne da nema šanse da se odigra kontra već mora spin ali je lopta toliko brza da ne stignem da odradim spin.

Inače Wej na forhendu igra sa nekim bezveznim Tibhar Rapid Soft-om.

Ključ brzine njegovih lopti je naravno u ruci ali ima i tajno oružje.

Njegovo drvo je Off + + + (nije greška u pitanju su tri plusa) i da za one koji bi želeli da kupe to drvo odmah da vam kažem da ne može da se kupi.
Drvo je specijalni poklon Weju u čast njegovih roditelja.

Ukupno smo da sada u životu trenirali jedanput, ali baš sutra ćemo da treniramo zajedno. Neverovatna koincidencija da je neko pomenuo ovaj meč
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod phrnjak » 20.09.2011, 19:22

Nisam imao dovoljno veliki pištolj da ga napadnem...ne smem da na početku ga muvam...ako dođem do fixa...
SEX, DRUGS & ROCK'N ROLL :roll: :lol: :o
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod filip » 20.09.2011, 19:26

Do svega ovoga ne bi doslo da je Pera otisao pravo u policiju :D
Korisnikov avatar
filip

Postod Sale » 20.09.2011, 19:26

:D Nije neko nego Filip,kralj mene bar odusevljava od pocetka sajta sve sam procitao,pozdrav za Filipa,i ostali naravno ne zaostaju.
Djordje ti si srecan covek,ukrstiti reket sa njim :D Prenesi mu da ima fanove u BGu, veliki pozdrav i hvala ti,.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme