Sale, mislim da sam Weja dobio samo jednom i to na treningu. Sada igra mnooogooo manje nego pre i dobio je i poneku kilu pa nije tako brz, ali i dalje mi je ogroman problem.
U vreme kad je bio taj snimak mislim da sam igrao sa Andro Super Core i Plasmama max 470. Nisam imao dovoljno veliki pištolj da ga napadnem

Drugi problem je što ne smem da na početku ga muvam sa servisima jer onda nemam ništa da ga iznenadim ako dođem do fixa. Doduše ovako nisam ni došao do iznenađenja.
Wei inače ima najbolje serve koje mi je neko servirao. Čak i danas može da odservira servis a da ja nisam siguran da li je rezana ili gurana. Drugi problem je što i kad znam kakva je serva bude previše brza i previše na pogrešnom mestu za mene tako da on rutinerski čisti iz prvog ili drugog udarca sve što mu padne na sto.
Inače Wej ima stari soft 802 sa kojim sa i ja igrao. Međutim taj soft na njegovom reketu se ponaša skroz drugačije nego na bilo kojem drugom. On sa tim softom može da zareže kao sa normalnom gumom a kad udari drugu kontru ona toliko propadne da nema šanse da se odigra kontra već mora spin ali je lopta toliko brza da ne stignem da odradim spin.
Inače Wej na forhendu igra sa nekim bezveznim Tibhar Rapid Soft-om.
Ključ brzine njegovih lopti je naravno u ruci ali ima i tajno oružje.
Njegovo drvo je Off + + + (nije greška u pitanju su tri plusa) i da za one koji bi želeli da kupe to drvo odmah da vam kažem da ne može da se kupi.
Drvo je specijalni poklon Weju u čast njegovih roditelja.
Ukupno smo da sada u životu trenirali jedanput, ali baš sutra ćemo da treniramo zajedno. Neverovatna koincidencija da je neko pomenuo ovaj meč