Potreban logo za majice

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Potreban logo za majice

Postod rdjavi » 26.01.2013, 18:06

konsultujem se malo sa kolegama na dizajnerskom forumu, ima tu stvari za popraviti pa se javim kad ga dotjeram.
Korisnikov avatar
rdjavi

Pridružio se: 21.10.2012, 13:25
Reket: Andro Kinetic Supreme OFF-
bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod rdjavi » 28.01.2013, 01:34

misljenje jednog clana dizajnerskog foruma za nas logo:
zklop
"neverovatno!
prvi put u zivotu za nesto mogu da kazem- perfektno. a onda se nadju ljudi pa palamude. Svima kapu skidam dole sa ovog foruma- sve vas cenim i postujem ,(osim jedne) ali ono sa reketom i lopticom je za mene sjajjjnooo! i nemojte coveka vise terati da razradjuje i u razne dubioze da zalazi.
Zaista- ako sam pomislio na sajt vezan za s.tenis- to bi me docekalo i ja bih bio srecan i zadovoljan.
EXTTRA
Extra
EXTRA............bas-bas!!! "
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
al naravno ima i onih koji misle da se to jos mora doraditi.
Korisnikov avatar
rdjavi

bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod Vladojica » 28.01.2013, 08:49

A za koju verziju logoa, na svakoj verziji su reket i loptica. :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod gimi » 28.01.2013, 17:21

Na ovom poslednjem, moze biti da je linija putanje loptice previse tanka za (dobru) stampu.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod rdjavi » 30.01.2013, 16:58

Vladojica je napisao:A za koju verziju logoa, na svakoj verziji su reket i loptica. :)

za ovu donju verziju,minimalisticku. prosto i jednostavno, bijela i plava izgledaju dobro na crnoj podlozi.
Slika

a za ovaj nas sa Karasem nam kazu da ne valja font, da igrac treba da bude u jednoj boji i da logo "vuce" na desno i pada zbog takvog polozaja igraca. popravio sam font i ukinuo full kolor i ostavio samo konturu jer ne valja full kolor u jednoj boji, polozaj mi je dobar u odnosu na lopticu kojoj sam naglasio smjer pomocu natpisa na loptici i nije mi lose. sta vi kazete?
Slika

gimi je napisao:Na ovom poslednjem, moze biti da je linija putanje loptice previse tanka za (dobru) stampu.

podebljao sam je i moze jos ako treba, ali mi ne valja da bude bas debela.
Korisnikov avatar
rdjavi

bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod Milan » 30.01.2013, 17:04

Ovo sa reketom umesto slova o na zadnjoj slici ne ide... Deluje kao sPonitenis.rs
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod rdjavi » 30.01.2013, 18:07

u pravu si da je malo necitko. bolja je onda ova opcija sa stilizovanom drskom, bolje se vidi sa je to slovo o. samo je problem debljina slova o jer je deblje nego ostala slova. kad bi se loptica povecala to bi se sredilo ali onda ne bi valjalo jer bi loptica bila prevelika u odnosu na reket. kako god da okrenes ne valja :banghead: . a i bolja nam je ova prva verzija sa Karasem.
Slika
Korisnikov avatar
rdjavi

bh Andro Rasant
fh Andro Rasant

Postod msajder » 30.01.2013, 18:14

Ima jedna izreka, svi ste je čuli verovatno.. Ali da ponovim: "MNOGO BABICA, KILAVA DECA!"...

Prijatelju, uzimaj jedan logo koji se tebi svidja i štampaj, ovako će se doveka dogovarati, a nikad neće naići logo koji će baš svima da se dopadne. Na kraju krajeva, ako uspeš da ostvariš prodaju sa prvim logoom kako treba, sledeći put uzmi neki drugi logo pa uporedjuj....

U svakom slučaju ne razmisljaj se previse, nego stavljaj na berzi oglas zainteresovanima za majce da se prijave,... :)
Korisnikov avatar
msajder

Pridružio se: 30.01.2012, 21:28
Reket: Drvo: Joola Roosi Fire;
Fh: Hurikane NEO3 max;
Bh: LKT Rapid Speed 2.0mm.

Postod Vladojica » 30.01.2013, 18:16

Ova crnobela verzija sa Karasem je ubedljivo najbolja i najlogicnija. Ja bih ukosio slova ili ih malo, ne smanjio, nego spljostio, da budu na "visini" mrezice, tako spljostena i debela slova bih eventualno ispartao da lice na mrezicu i ne bi vise nista dirao, nego salji na stampu :).
I ne muci se vise nista dok Ivan ne kaze sta misli, jer ako se on ne slozi, dzaba si krecio :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 30.01.2013, 18:19

Ja bih ovu majicu sa crno belim Karas logom platio do 1000 din, ko god da je odstampa :)
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme