Postovanje pravila i fer plej u amaterskim mecevima

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Postovanje pravila i fer plej u amaterskim mecevima

Postod ivan » 20.03.2011, 20:10

Ne odnosi se ni na koga ovde, ali da li karakter igraca, u smislu fer i nefer ponasanja, govori nesto o njemu i van stonog tenisa? Da li bi ste ortacki radili posao sa igracem koji uvek pogresno broji poene u svoju korist i servira iz ruke? Da li bi ste bili prijatelj sa igracem koji vas redovno bije 11:0 i podseca vas redovno na ukupan rezultat? Ili to nema nikakve veze?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pljas » 20.03.2011, 21:14

ortacki ne bih radio ni sa rodjenim bratom a ne sa tim sto kradu poene, meni je lik ladno danas ukrao set pa sta ko ga j.........
Pljas na spin hahahahahahha
Korisnikov avatar
Pljas

Pridružio se: 02.03.2011, 23:34
Reket: Drvo:Korbel MagicHand OFF
FH:Super Frendship 729 FX 2mm
BH:Super Frendship 729 FX 1,5mm

Postod Vladojica » 21.03.2011, 00:15

Koja je svrha pecenja gume u mikrotalasnoj, i susenja na suncu mesec dana pa u zamrzivacu jos dva? :O
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 21.03.2011, 02:17

Hehe, desava se da ukradu poen, dva, kad ne pazim, ali ceo set da mi uzme, e to nema sanse :):)
Elem, definitivno mnogo mozes da vidis o samom karakteru coveka sa kojim igras, ne samo stoni tenis, ali eto ovde sada pricamo o tome. Covek koji te stalno podseca koliko puta te je pobedio, koji se time stalno hvali, uziva u tome, koji kad igra sa tobom, vidis mu po izrazu lica da ce se ubiti ako izgubi od tebe, sa takvim covekom ne mozes biti prijatelj, vise kao neki poznanik, mada i to tesko. Ja uglavnom cooliram takve ljude, neka uzivaju u svom egu, nega ih preplavi, ali nema nista sladje kad takvog igraca pobedis, on posle zbog poraza ne moze tri dana da spava, samo na to misli i jedva ceka novi mec. Meni je takvih ljudi zao i nije mi problem i da ih pustim, neka zive u svom svetu i neka budu srecni, neka pobede. Ja stoni tenis igram rekreativno, bez pritiska, volim da ga igram, uzivam u njemu i ako nesto moram, to je da se opustim, a rezultat mi je u drugom planu. Uvek postoji doza takmicarskog duha, ali je pre svega tu jedno lepo druzenje ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nenad Ivancev » 21.03.2011, 12:25

Bravo za First-a.. To je i moj pogled na ovaj sport.. Opsta kultura nalaze da svakome kazes dobar dan. I to je to.. A sada da se psihicki pripremam za sredu i moguci duel sa Ivanom :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 21.03.2011, 18:54

Vladojica je napisao:Koja je svrha pecenja gume u mikrotalasnoj, i susenja na suncu mesec dana pa u zamrzivacu jos dva? :O

Nakon tog tretmana, tvoj protivnik koji recimo ima Sriver isto kao ti, samo je njegov pecen, radice iste pokrete kao ti ali ce dolaziti lopta sa sasvim drugacijim spinom. Tj, guma postane antispin. Nije ni toliki problem igrati protiv antispina, ali je stvar fer pristupa - protivnik je mogao kupiti antispin gumu umesto sto pokusava da dobije koji poen vise na faktor iznenadjenja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 18.06.2011, 02:03

O boze....

Ja skinem naocare, ostavim reket i predlozim da izadjemo iz sale, ali ako cenjeni protivnik nece mogu ja da odradim i na licu mesta.

Zato imam i dosije u policiji...

I zato sam prestao sa kontaktnim sportovima tipa fudbal ili basket.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod First » 18.06.2011, 09:10

Heh, djordje to po kratkom postupku ;)

Ja se u neku ruku "divim" takvim igracima, koji su spremni sve ovo da urade, samo da bi mi uzeli poen, dva na faktor iznenadjenja. Zaista su za posmatranje i kada bih naleteo na takvog, pruzio bih mu ruku i cestitao na tolikom trudi nizasta i kupio mu pravu anti-spin gumu da igra k'o covek :)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod djordjestanic » 18.06.2011, 09:38

Ma mene ne dotice ni sa cim igra (jer ko igra sa Zikom posle toga svaki reket je ispravan) a ni da li servira ovako ili onako. Nervira me arogantno, bezobrazni stav da on to sme jer mu se moze i zanimljivo je da su svi takvi navilkli da im se popusta pa se prosto uvrede kada im se neko suprostavi...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 18.06.2011, 16:23

Pljas je napisao:znam jednog koji kad izvadi novu lopticu gurne je celu u usta i sisa je

jooojj,znam i ja :!: ...i nazalost je to bila moja loptica... :mrgreen: kad sam video sta radi nisa mogao da verujem :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme