Hehe, desava se da ukradu poen, dva, kad ne pazim, ali ceo set da mi uzme, e to nema sanse

:)
Elem, definitivno mnogo mozes da vidis o samom karakteru coveka sa kojim igras, ne samo stoni tenis, ali eto ovde sada pricamo o tome. Covek koji te stalno podseca koliko puta te je pobedio, koji se time stalno hvali, uziva u tome, koji kad igra sa tobom, vidis mu po izrazu lica da ce se ubiti ako izgubi od tebe, sa takvim covekom ne mozes biti prijatelj, vise kao neki poznanik, mada i to tesko. Ja uglavnom cooliram takve ljude, neka uzivaju u svom egu, nega ih preplavi, ali nema nista sladje kad takvog igraca pobedis, on posle zbog poraza ne moze tri dana da spava, samo na to misli i jedva ceka novi mec. Meni je takvih ljudi zao i nije mi problem i da ih pustim, neka zive u svom svetu i neka budu srecni, neka pobede. Ja stoni tenis igram rekreativno, bez pritiska, volim da ga igram, uzivam u njemu i ako nesto moram, to je da se opustim, a rezultat mi je u drugom planu. Uvek postoji doza takmicarskog duha, ali je pre svega tu jedno lepo druzenje