Ni ja se ne razumem. Vise znam o kineskoj stonoteniskoj organizaciji i trenutnoj formi/sansama/opremi njihovih igraca nego o nasim
Bacio sam pogled na pravila za svetsko prvenstvo. Svaka zemlja moze poslati do 5 igraca/igracica u singlu, plus po jedno dodatno mesto za svakog igraca u prvih 20 na ittf listi, ali ne vise od 2 dodatna mesta. Sto znaci verovatno ce biti po 7 kineza i kineskinja u singlu, tako da ostali 90% mogu otpisati medalje. U dublu do 3 para (ne moraju biti isti igraci kao u singlovima). Zemlja domacin moze priajviti po 7 igraca/igracica u singlu i 3 para u dublovima i miks dublu. Dakle igra se i miks dubl jos uvek, ja sam mislio da je to izbaceno. Mozda bi tu Karakasevic imao dobru sansu.
Naravno sve ovo vazi ako je asocijacija izmirila sva svoja dugovanja. Nadam se da nasi nece iskopati neki neplaceni dug i optuziti svetsku stonotenisku federaciju za zaveru...
Sve u svemu po 5 igraca u obe konkurencije, mislim da je to dovoljno da nasi najbolji igraci ipak odu tamo i dobro se pokazu. Dubl je samo jedna od disciplina.
Igrace se sa Tibhar *** lopticama (belim), na DHS plavim stolovima, podloga ce biti crveni gerflor.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people