Drugari i ja redovno igramo stoni tenis, rekreativno, daleko smo od profesionalaca, ali nismo ni toliko losi. Imali smo prilike da igramo i sa nekim, da tako kazem, pravim igracima, koji igraju po nizim ligama, i videli smo da mozemo i sa njima da igramo. Zato smo dosli na ideju da osnujemo nas klub i da se, pre svega iz zabave, stvarno takmicimo u najnizoj ligi. Za pocetak

Da li bi neko upuceniji u ovo mogao da nam kaze koliko bi nas kostala takva zabava? Koliki su otprilike troskovi klubova koji igraju u nizim ligama? Sta se sve placa? Sta nam je sve potrebno da organizujemo mec?
Mi smo iz Smederevske Palanke i Velike Plane, pa bismo registrovali klub u jednom od ova dva grada. Pretpostavljam da bi smo bili pod okriljem STS Beograda... Da li je ova Regionalna liga (sa grupama A i B), koju vidim na sajtu STSB, najnizi rang takmicenja ili postoji jos neka liga ispod nje? Takodje me zanima da li bismo vec od sledece sezone mogli da upadnemo u ligu, vidim da u ovoj grupi B postoji jedno slobodno mesto...
Hteli smo da zovemo STSB i STSS, ali je ipak bolje da se prvo malo raspitamo o tome, kako bismo bili iole upuceni... Toliko za pocetak, hvala unapred