Recnik stonog tenisa

Generalne teme o stonom tenisu.

Recnik stonog tenisa

Postod Georgije » 11.05.2013, 13:57

Smatram da ne bi bilo lose da na jednom mestu skupimo stonoteniske pojmove i njihova pojasnjenja. Pre svega radi pocetnika (poput mene recimo) , ali i kao lep nacin da se prosire znanja i na neki sistematican nacin pristupi stvari.

Mnostvo je termina cija se znacenja mogu naslutiti, kao sto je "trava " recimo, ali ALL OFF PIMPL i sl nama koji nikad nismo trenirali il prisli nekom SK ne znaci nista.

Ja sam pokrenuo temu , a moderatori je mogu premestiti, ili zatvoriti ako sam pogresio.

Predlazem da u postovima ispod unosite termine,i pojasnjenja, a ja mogu recimo ubacivati edit-om u ovaj prvi post, ili to neko od admina moze ciniti.

Sta mislite?
Georgije

Pridružio se: 06.03.2013, 15:34

Re: Recnik stonog tenisa

Postod vlada » 11.05.2013, 15:02

viewtopic.php?f=4&t=364

Ovde imas deo onoga sto te zanima.
Korisnikov avatar
vlada

Pridružio se: 10.05.2011, 00:00
Reket: Donic Dotec AR
FH: Yasaka Rakza7 Soft 2.0
BH: Yasaka Rakza7 Soft 2.0

Postod Georgije » 11.05.2013, 15:52

pardon, nisam snimio tu temu.. ima lepih odgovora :)

evo sta sam nasao jos

from slow to fast

def- the slowest rating
def
def+
all-
all
all+
off-
off
off+ the fastest rating

Note: all means "all round" = good for the player who likes to do everything like defending and attacking, topspinning, smashing, blocking, choping, pushing etc...
Georgije

Pridružio se: 06.03.2013, 15:34

Postod ivan » 11.05.2013, 22:32

ako ti nijedan od termina ALL/OFF/PIMPL nije bas jasan, onda batali teoriju i baci se na praksu prvo, par godina igranja i vezbanaj s nekim ko dobro igra, i tad ce ti vec teorija postati nevazna ionako.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Povratak na Opšte teme