Na Adi je danas odrzano intergalakticko prvenstvo Posta Srabije u svim sportovima,pa i u ping pongu. Kraj velikog prozora koji gleda na setaliste i jezero iza iza kuglane i iza stola za bilijar,na obicnom stolu plave boje sa decjom mrezicom rastegnutom izmedju dva klina odrazno je finale nase cetiri Srpske regije.Proslonedeljni pobednici svojih regija nas cetvorica u igri svako sa svakim odmerismo snage,set kolicnik je odlucio pobednika a pobednik je Vladimir Svemir Vujko iz NS dobio je treceg 3-0 i cetvrtog mislim 3-2,drugi ja dobio prvog 3-1 i cetvrtog 3-2,treci je bio Zeljko Miletic dobio mene 3-1 i cetvrtog 3-1,cetvrti je bio Dimic Goran Vranje koji zbog cestih izostanaka sa trninga nije bio u onoj formi o kojoj se jos pricaju price.Sve u svemu lepo druzenje presrecan sam osvajanjem drugog mesta to je moja prva titula na nekom takmicenju.Hocu da spomenem i pohvalim veliki entuzijazam jednog skromnog coveka organizatora,sudije,nosaca rekvizita,sendvica za takmicare,vode kao i vodica za izgubljene koji bi ga stalno nesto pitali ili predlozili ,mog drugara Nesu Ilica koji bogu hvala ove godine nije bio konkurenciji u nasoj regiji te ja upadoh u finale.
Sad nesto razmisljam mozda bih i pobedio da nisam pre takmicenja bio pre uzbudjen jer sam se slikao sa kraljem amaterskog stonog tenisa Bricom.Slucajno ga vidim i zalepim se za njega ko malo dete,teo ja i autogram ali nisam poneo flomaster.

, ako ovako nastavis, za koju godinu pocece ljudi i tebi da traze autogram i slikanje