Ping pong,Ada,sunce...

Generalne teme o stonom tenisu.

Ping pong,Ada,sunce...

Postod Sale » 03.06.2012, 21:40

Na Adi je danas odrzano intergalakticko prvenstvo Posta Srabije u svim sportovima,pa i u ping pongu. Kraj velikog prozora koji gleda na setaliste i jezero iza iza kuglane i iza stola za bilijar,na obicnom stolu plave boje sa decjom mrezicom rastegnutom izmedju dva klina odrazno je finale nase cetiri Srpske regije.Proslonedeljni pobednici svojih regija nas cetvorica u igri svako sa svakim odmerismo snage,set kolicnik je odlucio pobednika a pobednik je Vladimir Svemir Vujko iz NS dobio je treceg 3-0 i cetvrtog mislim 3-2,drugi ja dobio prvog 3-1 i cetvrtog 3-2,treci je bio Zeljko Miletic dobio mene 3-1 i cetvrtog 3-1,cetvrti je bio Dimic Goran Vranje koji zbog cestih izostanaka sa trninga nije bio u onoj formi o kojoj se jos pricaju price.Sve u svemu lepo druzenje presrecan sam osvajanjem drugog mesta to je moja prva titula na nekom takmicenju.Hocu da spomenem i pohvalim veliki entuzijazam jednog skromnog coveka organizatora,sudije,nosaca rekvizita,sendvica za takmicare,vode kao i vodica za izgubljene koji bi ga stalno nesto pitali ili predlozili ,mog drugara Nesu Ilica koji bogu hvala ove godine nije bio konkurenciji u nasoj regiji te ja upadoh u finale.
Sad nesto razmisljam mozda bih i pobedio da nisam pre takmicenja bio pre uzbudjen jer sam se slikao sa kraljem amaterskog stonog tenisa Bricom.Slucajno ga vidim i zalepim se za njega ko malo dete,teo ja i autogram ali nisam poneo flomaster.
Prikačeni fajlovi
Ljibitelji pingicja.JPG
Ljibitelji pingicja.JPG (47.24 KiB) Pogledano 2086 puta
Brica i ja.JPG
Brica i ja.JPG (39.22 KiB) Pogledano 2088 puta
Maskota.JPG
Maskota.JPG (48.2 KiB) Pogledano 2088 puta
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Re: Ping pong,Ada,sunce...

Postod scvlada » 03.06.2012, 21:59

Čestitam Sale :thumbsup:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 03.06.2012, 22:07

Sale legendo :D, ako ovako nastavis, za koju godinu pocece ljudi i tebi da traze autogram i slikanje :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 03.06.2012, 22:21

Bravo Sale majstore! Drugi u tolikoj firmi, veliki uspeh. Trebao si i Bricu da izazoves, da kompletiras uspesan dan. :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 03.06.2012, 23:17

Bravo Svemire i naravno bravo Sale!

Svemir igra u našoj 4. RESTLINS ligi. Pravo prezime mu je Vujkov

Inače Svemir je jedan, kako to da lepo kažem... Fantastičan organizator RESTLINS lige. On vodi 3,4, i 5 ligu i tamo je sve pod konac. Od prvog do poslednjeg kola se sve zna i sve je javno i odmah vidljivo. Kada bi vam pustio snimak kako Svema radi žreb ne bi ste verovali koja se tu tehnologija koristi. Odmah mogu da kažem nijedan žreb ni na jednom turniru (uključujući i savezna zvanična takmičenja najvišeg nivoa) nema ni delić ozbiljnosti u odnosu na Svemirov!

Kada bih organizovao ozbiljan turnir za neke stvari bi morao da razmislim kako da radim ali za organizaciju igranja, raspored, žreb ne bi morao ni sekund jer bi to bio Svemir.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Sale » 04.06.2012, 14:00

Hvala svima za cestitke,jos jednom da spomenem da sam presrecjan.Vladke cekamo te da probas astal.Da se nadovezem na Djordjetove reci,Svemir je meni totalno ok ovim putem mu ponovo cestitam,na skromnom takmicenju nije osvojio simpatije ostalih posle saznanja da je prvi sto je usledilo posle meca 3. i 4. (malo pikanterije)pa sam prisao i pohvalio njegovu igru i zahvalio mu sto je uneo malo profesionalizma sto u organizaciji i racunanju set kolicnika ono i ozbiljnom pristupu igri,samobodrenju i velikoj borbenosti.Na to mi je odgovorio sto mi je bilo simpaticno,u pa mi smo svi paljevine u Novom Sadu to se vice bodri i gine,pa vise od polovine nas igramo travom.Pohvalio je moju igru na njegovu travu,nije mogao da veruje da protiv trave imam par meceva i to zahvaljujuci velikom Raki ,ja se branio da je to zbog sajta,pa stigosmo i do najvecjeg NSadjanina Amatera Djordja kome su par minuta sigurno crvenele usi.Pozdrav svima ziveo stoni tenis...
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Povratak na Opšte teme